Over de BHV Fabriek

Ik ben Miriam Stalenberg en eigenares van de BHV Fabriek sinds 2016. Het geven van trainingen heb ik altijd erg leuk gevonden en in 2016 ben ik daarom mijn eigen BHV Fabriek begonnen.

Ik geef trainingen op het gebied van EHBO, Reanimatie, Eerste Hulp aan baby’s en kinderen, BHV en LOTUS.  Tevens ben ik bevoegd tot het geven van de training Stop de Bloeding.

Ik hou van praktijkgerichte trainingen, waarbij ik de cursisten d.m.v. scenario’s voorbereid op hulpverlening bij ongelukken en calamiteiten. Uiteraard wordt de theorie hierbij niet vergeten. Tijdens mijn trainingen maak ik graag gebruik van simulatie Slachtoffers (LOTUS) om te zorgen dat de cursisten goed zijn voorbereid op de praktijk. Ook vind ik het prettig om cursussen te geven op de eigen locatie van de klant, zodat ook hier de link naar de praktijk wordt gelegd.

Lotuskring Actief

Na het behalen van mijn LOTUS diploma was ik vanaf de oprichting betrokken bij Lotuskring Actief.  Ik was daar penningmeester en als lotusinstructeur actief bij de opleidingen die werden gegeven.

Naast eigen trainingen verzorg ik ook trainingen voor andere opleidingsinstituten zoals: Livis, Trigion, Euro BHV, Veiligheidsinstituut en anderen.

Wil je een training op maat, lekker praktijkgericht, met humor gebracht en leerzaam?  Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Je kunt mij bereiken via het contactformulier of per telefoon: 0630-172 162.