Eerste Hulp aan baby’s en kinderen

Verstikking baby

Als ouder, grootouder, gastouder, leerkracht of leiding bij een (sport)vereniging heb je een grote verantwoordelijkheid voor kinderen van jezelf en/of anderen. Gelukkig zorg je er met een EHBO cursus aan baby’s en kinderen voor, dat je alle benodigde EHBO-kennis in huis hebt. De cursus wordt aangepast aan de doelgroep en wordt bij jou op locatie gegeven of op een locatie van de BHV Fabriek.  Dit is mogelijk vanaf 6 personen.

Leerdoelen:

Na afloop van de cursus voel je je een stuk zekerder op het gebied van EHBO. Dat komt omdat de BHV Fabriek praktijk gericht traint. Er wordt vaak een simulatie slachtoffers (LOTUS) ingezet.  Hierdoor ben je goed voorbereid op situaties in de praktijk.  Uiteraard leer je bij al onze trainingen reanimeren en hoe je een AED moet inzetten.

Praktische informatie:

Tijdsduur: ca. 6 uur
Minimaal aantal deelnemers: 6

EHBO-cursussen worden in veel gevallen tot wel 100% door zorgverzekeraars vergoed. Een vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en welke aanvullende module(s) u heeft afgesloten. Neem voor meer informatie over de vergoeding contact op met uw eigen zorgverzekeraar.