Lotus

Chemische wond

Naast BHV en EHBO instructeur ben ik ook LOTUS en LOTUS instructeur bij LOTUSKRING Actief.  Vanaf 2021 ben ik niet meer actief betrokken bij de lotuskring, maar draag ze wel een warm hart toe als erelid. Mijn diploma’s zijn ook nog gewoon geldig.

Tijdens de opleiding tot LOTUS slachtoffer leer je acteren en grimeren en zo goed mogelijk een ongeval in scene te zetten. Na het examen ben je gediplomeerd LOTUS. Wel moet je je vaardigheden bijhouden om LOTUS te kunnen blijven. Dat doe je bij een Lotuskring. Hier volg je nascholing en zorg je dat je diploma geldig blijft.

Als LOTUS slachtoffer kan je worden ingezet bij cursussen en examens van hulpverleners en bij EHBO/BHV- en rampenoefeningen om  te zorgen dat hulpverleners zo realistisch mogelijk kunnen trainen en goed zijn voorbereid, als er werkelijk een noodsituatie plaats vindt.

Voor meer informatie over LOTUSKRING ACTIEF, de opleiding tot LOTUS of het inhuren van een LOTUS voor uw EHBO- of BHV-opleiding of rampoefening kunt u terecht op de website van LOTUSKRING ACTIEF. 

De kring is telefonisch bereikbaar op 085-0640222.